Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Scheepvaartbegeleider(-buffer) - Evergem

  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Oost-Vlaanderen
  • standplaats: Gent
  • referentie: req10002
  • solliciteren tot en met: 26-03-23


Beschrijving

Je functie:
Je bedient de sluizen en bruggen met aandacht voor een vlot en veilig waterverkeer.
Je bent verantwoordelijk voor de opvolging, begeleiding van het scheepvaartverkeer.
Je staat in voor de opvolging van de waterbeheersing door o.a. de opvolging van waterstanden en debieten.
Je vervult diverse administratieve taken zoals registers bijhouden inzake het afgehandelde scheepvaartverkeer, tussentijdse rapporten opmaken, klachten registreren, …
Je staat in voor het kleine onderhoud van de sluizen en bruggen. Voor de functie van scheepvaartbegeleider-buffer word je tewerkgesteld op verschillende standplaatsen.

Profiel

Je profiel:
Een diploma is niet vereist. Enige PC-kennis is wel een pluspunt. Je bent in het bezit van een rijbewijs B aangezien je kan tewerkgesteld worden op verschillende locaties in de regio. Je bent bereid te worden ingeschakeld in een ploegensysteem en een wachtdienst.  Je bent communicatief en klantgericht.

Aanbod

Wij bieden:
Een uitdagende opdracht met een contract van bepaalde duur tot en met 31/12/2023 en een salaris van 2.329,88 € bruto per maand bij 0 jaar ervaring. Bovenop je salaris ontvang je eveneens nog een aantal toelagen waaronder een binnenvaartbegeleiderstoelage, ploegenpremie, toelage voor prestaties op zaterdagen en zondagen, toelage voor nachturen en een buffertoelage (voor de scheepvaartbegeleider-buffer).
De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons.
Als overheidsorganisatie bieden wij 35 verlofdagen op jaarbasis, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis openbaar vervoer van en naar het werk of een tegemoetkoming voor het woon- werkverkeer.

De gesprekken gaan digitaal door op 04/04/2023 (onder voorbehoud).

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Veerle Goethals
  • telefoon: 09 292 12 11
  • e-mail: veerle.goethals@vlaamsewaterweg.be